![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2021
|
Doğal yumurta için hangi tür tavuk besleyelim ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
/
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Tavuk cinsinden ziyade vereceğiniz yem ve gezebilecekleri alan önemli. Mesela: http://www.agaclar.net/forum/1611762-post143.htm http://www.agaclar.net/forum/1596221-post9.htm Aşağıdaki mesajda bahsedilen tavuklar genelde hobicilere önerilenler. http://www.agaclar.net/forum/1611112-post140.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2021
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
atak çeşidi iyi seçimdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu.
|
Merhabalar..benim sorum da biraz uzmanlik biraz tecrübe isteyebilir..yine de cevabini bulabilirim ümisindeyim..Bu sene satin aldigim kuluckalik yumurtalarin cogu horoz cıktı.Tabi sıradan köy horozu olmayinca bir de guzel cinsler olunca insan kesmeye kıyamıyor.Elimde tatli bas belasi 3 horoz var.ikisi silver brakel dedikleri bildiginiz japon ninjası..elimden yem yiyor ama yakalamak ne mümkün resmen ucuyor..digeri de tepesini goremeyen balerin gibi yurüyen gugullu ![]() Benim merak ettigim horozlarin cikan civcivdeki rolü..Ne kadar baskın oluyorlar? Tavuklardan gurk olursa bunlarla cogaltmayi dusunuyorum..Tek sorunum kucuk civcivleri. öldürecek gibi dövmeleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Alıntı:
Horoz fazlalığı biraz can sıkıcı ama yapacak bir şey yok sn. Zekoş. Genlerin baskın ve çekinik olanları var ama bildiğim kadarıyla bu kaynağın cinsiyetiyle değil de o genin kontrol ettiği karakterin özelliğiyle ilgili; yani horozun veya tavuğun baskınlığı kabaca yarı yarıya gibi... Ayrı besliyorum dediğiniz sanırım genç civcivlerdir; zira tavuk ve horozların bir arada bulunması lazım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu.
|
Sn.Mister73 ve Sn.Meyvelitepe tesrkkür ederim.O zaman şansım yarı yarıya..denemeye deger☺ Evet Sn.Mister73 civcivlerden ayrı bahcedeler..Ama ne yapip edip oradan cikmayi basariyorlar.Bende kumese hapsetmek istemedigimden bir kovalamacadir gidiyor..sevilmeseler bunlarin kahrı kesinlikle cekilmez😅 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Karışık kümeste çok rastgele olur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu.
|
Sn.Meyvelitepe gercek cins yumurta satıcıları oyle yapıyormus ama onda bile risk olabilecegi aklima gelmemisti.Rastgele olmasi farketmez benim icin..Yeni edindiklerim beyaz australorp cinsi civcivler..Wiyandotte cinsi horozda var.Eminim beyazli guzel desenler çıkacak ortaya😊 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|