![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-11-2015
|
kuluçka
Pazar günü kayın validemin bahçesine amatörce kümes yaptım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
kümesin hava alan bi yerini göremedim. içerde sıcaklık kaç dereceleri buluyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2012
|
Bahçe kümesinin 4 tarafından en az 1 tarafının telle açık olması lazım, ya sıcaktan nefessiz kalır ölürler **** hastalanıp ölürler bir tarafına tel takınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
Çok sağol arkadaşım, öndeki cam gibi görünen pleksi üzerinde 50 adet delik var, ama haklısın bu hafta sonu gittiğimde içeride 35 derece sıcaklık vardı. Kümesin önünü tel çevirip kapısını gündüzleri açık bırakmayı sadece akşamları kapatmayı düşünüyorum eğer bir aksilik olmaz ise onuda bu hafta sonu yapacağım sizce uygun olurmu? Şimdiden yardımın için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2012
|
Alıntı:
Haziran sonu temmuz gibi civcivleriniz artık tavuk olurlar ve insanlık hali hayvanları o kümeste unutursanız bahçeye çıkamazlarsa 50 tane delik onların nefes almalarına kesinlikle yetmez içeride sıcaklık artar oksijen almak zorlaşır ve hayvanlarınızı kaybedersiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
|
[QUOTE=Ege.Aksoy;150588http://www.agaclar.net/forum/images/editor/menupop.gif4]Pazar günü kayın validemin bahçesine amatörce kümes yaptım[/QUOTE Artık büyüdüler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Yeni Üye
|
[quote=Ege.Aksoy;1508667] Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-05-2017
|
Bugün ilk kez kümesten çıktık kontrollü biçimde, 4 kedimiz de bize eşlik etti. Anladık ki bizim bu alanı çevirmemiz gerekecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|