![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2015
|
Tavuğum folllukta belirli araliklarla mesala 2 saat yatiyor sonra disari cikiyor tipki yumurtlamis gibi gidakliyor ve yeniden yatiyor bugun yumurtlamadi ama follukta yatti kalkti yatti kalkti gurk olma ihtimali varmi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
belki yumurta gurku olmuştur ileri günlerde yatabilir |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Horoz macerası kısa sürdü.İyileşir ümidiyle garaja aldığım horozun baktım ağzından akıntı geliyor,iyileşse de kümese sokmam artık dedim ve kestim.O kadar halsizdi ki keserken gık demedi. Folluk folluktan çıktı tavukların tünek yeri oldu.Tavuk yere yumurtlamaya başlayınca olacak gibi değil kümesin dip köşesine sandık koydum.İçinde eşeleniyorlar ama derin olduğu için samanı atamıyorlar.İşe yarayacak gibi! Altı ligorinden dördünün ibiği epeyce büyüdü ve kızardı.Ama hala biri yumurtluyor.Bugün biri daha sandığın içine yattı.Sevinmiştim ama yumurtlamadı.Atak S'lerde biraz daha bekleyecek gibiyim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Meyve bahçemden bolca ot getiriyorum.Akşama kadar içinde eşelenmekten duvarın üzerine çıkmaya fırsat bulamıyorlar. Dikkatimi yeni çekti,Atak-s'lerden biri sarı bacaklı,boyun tüyleri de daha sarı. İnternetten biraz bakındım bunlarda bacak rengi siyaha yakın bir ton.Atak-s deyip duruyorum ama Ankara Tavukçuluk Araştırma'dan almadıktan sonra melez olma ihtimali çok fazla.Olsun,bunlar da benim tavuklarım! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Köy tavugunun gurk olması için ne yapabilirim ? Yumurtalarını almasam gurk olurmu? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2013
|
Senin bir şeyler yapmanla olmaz, canı isterse olur. İlla da gurk istersen Hint tavuk lazım.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
|
Tavugum iki gunden beri follukta yatıyor günde 3 saat fln dısarda duruyor gine yatıyor ama gurk demiyor acaba yumurtaları bitincemi diyicek hala yumurtluyor? |
|
|
|
![]() |
|
|