agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)

Beğeni Düzeni2337Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-04-2013, 16:56   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-02-2013
Beyler hintimin kafası titriyo yem yemeye eglince yemi ıskalıyo kafasını yukarı aşagı anlamsızca hareket etiriyo ama yem yiyo su içiyo 2 gündür böyle açaba tümörmü var beyninde açıdım hintime yavrularını yeni almışlar yumurtalamaya başlamadı bile bilen deneyimli biri yardımcı olurmu

1duvver1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2013, 19:49   #2
Ağaç Dostu

Sagun's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 1duvver1 Mesajı Göster
Beyler hintimin kafası titriyo yem yemeye eglince yemi ıskalıyo kafasını yukarı aşagı anlamsızca hareket etiriyo ama yem yiyo su içiyo 2 gündür böyle açaba tümörmü var beyninde açıdım hintime yavrularını yeni almışlar yumurtalamaya başlamadı bile bilen deneyimli biri yardımcı olurmu
bazen tavuklardaki grip gibi hastalıklar bu tarzda nörolojik belirtiler verebiliyor, bunlar düzelebiliyor sonradan.Boynunu kladıramama, körlük, felç gibi bacakların tutmaması, hayvana eğer yem yiyip su içebiliyorsa düzelme ihtimalini düşünerek zaman vermelisin zamanla kötüye giderse acıma, düzelirse de yumurtlayıp gurka yatar inşallah. belli bir ilacı yoktur.

Sagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2013, 16:41   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sagun Mesajı Göster
bazen tavuklardaki grip gibi hastalıklar bu tarzda nörolojik belirtiler verebiliyor, bunlar düzelebiliyor sonradan.Boynunu kladıramama, körlük, felç gibi bacakların tutmaması, hayvana eğer yem yiyip su içebiliyorsa düzelme ihtimalini düşünerek zaman vermelisin zamanla kötüye giderse acıma, düzelirse de yumurtlayıp gurka yatar inşallah. belli bir ilacı yoktur.
Yok 3 gündür oluyodu bu olay şuan allaha sükür artık geri yatmıyo düzeliyo yem yiyo ishal olmuştu oda düzeldi yem yemesi iyi suda içiyo çok sagol wala bu site sayesinde 2 kez tavuklarım kurtuldu biri 5 ay önce salgın hastalık bulaşmıştı adamlar sayesinde ilaç aldım verdim 1 haftaya iyleşti buda iyleşir *** çok sagolun gruk olursa yavruları koycam

1duvver1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025