![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-03-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Ozaman organize olalım. Yapmamız gereken Ankara' dan gelecek birilerini bulmak. Fiyatlar ise şöyle. Hibrit Dişi Civciv (Atak-S, Atak) 2.00 TL Damızlık Ebeveyn Dişi Civciv (Atak-S) 5,00 TL Damızlık Ebeveyn Dişi Civciv (Atak) 4,50 TL Damızlık Ebeveyn Dişi Civciv (Atabey) 4,50 TL 5 Kişi bile toplansak Ankara dan İstanbul a araç ayarlasak işimiz hallolur. Bu tavuk cinsleri hibrit dir. Üstün ırktır. Kendinden sonraki nesiller aynı özelliklere sahip olmayacaktır. Bu cinslerin özelliklerini buradan görebilirsiniz. TAVUKULUK ARATIRMA STASYON MDRL (Hibrit Kataloğu) O zaman bu org için ben bir liste oluşturmayı deneyeyim bakalım ne kadar başarılı olacağım. Katılımcılar talep ettikleri civciv lerin sayısını ve cinsini de yazarsa onları parantez içinde eklerim. 1 - ahanda (40 adet Hibrit Dişi Civciv Atak-S) 2 - assi34 Alıntı:
Ördekler gurka nasıl gelir bilmiyorum yumurtalarınızı da çevirerek saklamanızı tavsiye ederim. 7 günden sonra döl kaliteleri düşmeye başlayacaktır. 0-15 gün arası bir zaman diliminde kulucka ya yatırırsanız en yüksek çıkım randımanını alırsınız. Benim size önerim.. Yetişkin bir cochin (cochin-cüce cochin fark etmez) alırsanız. (50 TL ye bulursunuz.) Mart da bu tavuklar gurka yatar. (Aslında Mart' da başlar Sonbahara kadar 3-4 kez Gurk olurlar.) Altına da tavuk,ördek,bıldırcın,sülün ne koysanız çıkarırlar. Doğal kuluçka makinası. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|