![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Zafer abi kraliçe yine kraliçeliğini yapmış muhteşem görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçeye attığım gelin, açar da göremezsem çok üzülürüm Zafer bey. O yüzden , hergün gidip gelip bakıyorum iki tomurcuğa)Umarım birgün, bu gelinin bir foto.nı da ben eklerim bu siteye sayenizde. Teşekkürlerimle size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Yanılmıyorsam geçen yıl da aynı durum olmuştu. Bir şeyler yanlış galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kuşların da zarar vermiş olabileceklerini düşünüyorum. Ya da sulamada yanlışlık yaptım. Bitki kaktüs toprağında belki de toprakla ilgili sorun var. Ancak bitkinin genel görüntüsü gayet iyi. Bilemiyorum... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sorun sulama, toprak ya da beslemede olabilir. Ben saksı harcı olarak bahçe toprağı, baltık torfu, dere kumu, pomza kullanıyorum. Besin olarak, kendi yaptığım kompost'u ve 20+20+20 npk toz gübre kullandım. Gelecek yıl aynı sorunu yaşamamanızı dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
zafer abi ellerine sağlık şimdi salih'e diyorum dün akşam bir tanesinin kokusu bile bahçede nefisti kimbilir 3 ü açık halde nerelere ulaştı kokusu şahane bir manzara idi. bu güzelliği seninle tanıdık ( hani kimseye nasip olmaz kokusunu görüntüsünü böyle kısa bir zamanda yaşamak...) umarım emanetlerini güzelce büyütürüz balkon şenlik yeri tekrardan çok teşekkür ederim sana ve ablama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2012
|
elinde tek gecelik cereusu olan şanslı arkadaşlardan biri de benimle paylaşırmı paylaşırsa bende şanslı biri olabilirim şimdiden teşekkürler Düzenleyen minenine : 12-10-2012 saat 17:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2011
|
iyi geceler kraliçeniz adını hak ediyormuş doğrusu, bu güzel bayandan kasımda bana da verebilirseniz çok sevinirim zafer bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
![]() Alıntı:
Sayın Sakdag'dan gelen bir gelinim oldu benim de.. Sanırım onun annesi de Zafer Bey'in gelini ![]() Şimdi de o sayede tüm sayfaları okudum.. Daha evvel çiçeğini görüp isminden dolayı da aklımda kalmıştı ama bu sefer, dogru mu ektim, neye dikkat etmeli diyerek tüm konuya baktım.. Ben torf-kum-gübreli toprak karışımına ektim gelinimi. İstanbul biraz soguk bu mevsimde.. Işık alan cam önünde içeride bıraktım.. Yukarıdaki yöntemi görünce de bu şekilde seralama yöntemi başarı yüzdesini yükseltmek için uygun mu diye düşündüm şimdi.. Ne dersiniz?? **Gelinimi henüz yeni ektim, saksıya poşet geçirerek sera oluşumu mu sağlasam ?? ** Yedekli olması adına çeliği parçalayıp yukarıdaki yöntemle klipsli poşetlere mi ayırsam?? ** Diatomite mi diksem ** Çok kurcalama , diktigin şekli ile kalsın, kısmetinde varsa büyür mü?? ![]() sevgiler Düzenleyen Seabert74 : 27-02-2014 saat 16:30 Neden: fotograf ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili selis gelinleriniz ne renkti acaba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın Hilal58 ; Bir Gecelik Gelin tutmuş görünüyor, uzun bir süre sessiz kalabilir. Toprağı genel olarak kuru -nemli olsun asla çok ıslak olmasın ara ara kurumasına izin verin. Bulunduğu aydınlık seviyesi çok çok iyi. Ellerinize sağlık. Bitkileri saksıya dikerken toprağı elle çok sıkıştırmayın. Saksıyı bir iki kere yere vurarak sağlayacağınız sıkılık yeterli olacaktır. Kök geliştiremiyorlar. Düzenleyen selenn : 22-11-2012 saat 11:52 Neden: İmla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-07-2007
|
Yazdıklarınızı dikkate alacağım Sayın bozo.0606. Sanırım kışı bu şekilde geçirecek.İlkbaharda bir hareketlilik bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-11-2012
|
Selamlar Gündüz yazmıştım ancak yanıt alamadım, Benim de yetiştirmek istediğim nadide çiçeklerden biridir bu nazlı gelin, acaba bana gönderebilecek bir dost var mı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size tam Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan Paylaşımı ve Takas başlığını takip edebileceğinizi söyleyecektim ki zaten oradaki mesajınızı gördüm. Yanıt gelmedi diyorsunuz ama 2 üyemiz size yanıt vermişler. Bazen üyelerin başlıklardaki yazışmalara yanıt vermesi zaman alabilir ama illaki bilgisi olan ve bitkisini paylaşabilecek olan üyeler size yanıt verecektir. Biraz sabır ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Balıkçı, forum konusunu siz açmışsınız.., süregiden mesajlara fazla katılmıyorsunuz.., sizin yapraklar nasıl gidiyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
zafer bey işalah ufak bir dalda önümüzdeki ğünlerde banada düşermi cok cok ğüzel bembeyaz hayranım baktıkca icimiz acılıyor resimlere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir gecelik gelini de yumuşak güneşi alan bir yerde tutun. Sakarya iklimine adapte olduklarında daha güzel gelişeceklerdir. Aşırı olmamak kaydıyla gübre şerbeti verebilirsiniz. Selâmlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Zafer bey muhteşem yine kralicemiz .Ne yazıkki ben yapragımı kaybettim sanırım evde olmuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İsterseniz saksılı küçük fidan gönderebilirim. Selâmlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |