![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
sayın Zafer bey ben de Atlas çiçeği hastasıyım da elinizdeki çeşitlerin isimlerini ve hangi renkte olduklarını zahmet olmazsa bana yazabilirmsiniz.okumaya çalıştım arka sıradakiler tam olarak okunamıyor da 8 taneden başka çeşidi yok mu acaba.Şu anda hollanda da yaşayan kuzenimden getirmesini rica edecektim de ayrıca elimde turuncu ve kırmızı açanından ve bir gecelik gelin çeşitlerinden var bunlardan tekrar istemeye gerek yok diye düşünüyorum .Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bendeki Epiphyllum türleri ; Oxypetalum, Queen ofth nigth, Curio, Atlantis, Ambrosia, Sound of music, Aquaris, Peach magic. Bütün türleri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. PlantFiles: Detailed information on Dutchman's Pipe Cactus, Night blooming Cereus Epiphyllum oxypetalum |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
En kötü toprak balcık olan toprak ne yazıkki benim gördüklerimde böyle oluyor . bende dışardan temin ediyorum şöyle bir karışım funda bir karışım kestane ve azcık kaba kum topraga karıştırıyorum iyice karışınca elimde iyi toprak oluyor . Eminönünde funda ve kestane topragı poşetlerde ayrı ayrı satılıyor bilginize. Az suda bence yazın tehlikeli benim atlas yagmurlarda bolca sulandı şimdi oldukca coşmuş vaziyete . |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|