![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu güzellikte benden gelsin atlas sayfasına. Foruma ilk katıldığımda bu sayfada iki renkten başka atlas yoktu. Şimdi arka arkaya değişik renklerini görebilmek beni çok mutlu ediyor. Tüm arkadaşların eline sağlık. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2016
|
atlas cicegini cok seviyorum ama elime gecen tek celigi de sanirim fazla sudan curuttum.saglam kismi kestim ve 3 gundur kurumaya biraktim.elimde kalan kisim 5 cm kadar. eksem tutarmi sizce?yasatmak icin ne yapmam gerek?![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Tutar tabii ki... Hafif nemli toprak karışımına daldırın ve toprağın üst yüzeyi tamamen kuruyana kadar sulamayın. Sonra da bu başlığa biraz göz gezdirin, ihtiyacınız olan bakım bilgilerini bulacaksınız. Bu arada çeliğinizin atlas olduğundan emin misiniz? Rhipsalis de olabilir gibi geldi bana... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur.celik istediğim kişinin çiçeği kırmızı acmisti |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
Bu konuda pek bilgim yok ana rihipsalis bu değil mi?çiçekleri böyle küçük değildi. 5 6 cm genişliğindeydi cicegi.Umarim tutturmaya çalıştığım Atlas cicegidir |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Resimde görülen rhipsalis monacantha dır.Çiçekleri turuncu ve minikdir.Şu anda üstündekiler çiçek açmış ve daha sonra tohum kesecikleri olduğunu gösteriyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|