agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-04-2011, 23:12   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
..... Sende forumun çaylak' ısın şu anda ama arkadaşların çoğu artık sana çaylak demeye dilleri varmıyor ve daha büyük çelişkiye düşerek acemi usta diyorlar. Bir insan hem acemi hem usta olabilir mi? Gel değiştirelim şu lakabınıda arkadaşlarda rahat etsinler....
Bu gün Ayhan kaptan' nın gemide buluşmuşlar...

Gündemin birinci maddesi,

Acemi_Çaylağın lakabını değiştirmekmiş, bir sonuca varamamışlar. Ensar abim öyle söyledi;
''zaten üzerine yapıştı, çıkmaz artık 'Acemi Çaylak'lık, siz değiştirseniz de benim gözüm hep Acemidir lakin Çaylaklıktan Ustalığa geçebilir'' dedim.

Değerli dostum,

bize enzimi tanıttığın için teşekkür ederiz, sıvı gübrelemede önümüzü açtınız, ufkumuzu genişlettiniz.

Enzim sizinle özdeşleşmiştir, Enzim sayfası benim için başvuru kaynağıdır, üretici dostlarıma öğretmeye başladım bile...

Sağlıklar ve saygılar diliyoruz

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-04-2011, 08:58   #2
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Galeri: 32
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Değerli dostum,

bize enzimi tanıttığın için teşekkür ederiz, sıvı gübrelemede önümüzü açtınız, ufkumuzu genişlettiniz.

Enzim sizinle özdeşleşmiştir, Enzim sayfası benim için başvuru kaynağıdır, üretici dostlarıma öğretmeye başladım bile...

Sağlıklar ve saygılar diliyoruz
Bence de Enzim başlığının hedef kitlesi sizin gibi önderlerin öncülüğünde bilinçli Anadolu köylüsüdür. Bulunduğunuz köy ve çevrenize yaptığınız önderliği izledikçe daha da umutlanıyorum. Eskiden köyde göreve başladıktan sonra köyün bütün yaşam tarzını değiştiren Cumhuriyet öğretmenleri ya da aydın köy imamları vardı. Aynen onlara benzetiyorum sizi.

Blogunuzu bile bir grup adına açmanıza ve ürettiğiniz bilgileri bir gurubun paylaşımına açıp kooperatif gibi kullanmanız tam da benim özlemini duyduğum bir çalışma. Enzim konusunda benim yaptığım bir kıvılcım çakmaktı. Ben artık sizlerin hızına yetişemiyorum, uygulayıp deneyip sonuçlarını görmedikten sonra yetişmem de mümkün değil. Yaptığınız paylaşımlarla artık ben sizlerden çok şeyler öğreniyorum.

Fakat şunu biliyorum ki halkına önderlik etmek isteyen, onların dünyayı daha eleştirel gözle inceleyip, daha bilinçli yaşamaları için yardımcı olmak isteyen aydınlarımızın illa ki köyde yaşamaları gerekmiyor. Yaşadığımız bilgi çağında, ulaşabildikleri bilgileri ihtiyacı olanların kullanımına sunmak ve bu bilgilerden en ekonomik şekilde faydalanmasını sağlamak, bu cumhuriyetin kıt kaynakları ile bugüne gelen herkesin görevidir.

Paylaştığımız bilgiler uzay bilgileri değil, herkesin belki de günlük yaşamında bilmeden kullandığı ya da günlük telaşe içinde ihmal ettikleri şeyler. Ama bunu sizin gibi uygulama imkanı olanların, deneysel olarak ispatlayarak ortaya koyması bu unutulan değerlerin tekrar canlanmasını sağlayacak, zaten kıt olan ülke kaynaklarının dışarı saçılarak, tonlarca gübrenin kaçak yollarla ülkeye sokulmaya çalışılmasının önünü kesecektir.

Yolumuz uzun, işimiz çok... Size ve Köyönü Tarımın bütün mensuplarına sevgilerimi gönderiyorum. Saygılar.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025