Konu: Sarıcan
View Single Post
Eski 15-04-2011, 08:59   #29
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Eh malbman ne diyeyim ben sana. Sayende mahellenin ağır abisi de olduk. Duyan, görende inanacak. Haksızlığa ve abartıya tahammül edemediğimi daha öncede yazmıştım ama kimseye racon kesme ya da fırlamalık yapmak gibi bir çabam olmadı. Zaten yaşımızda uygun değil böyle işlere.

İkinci ve üçüncü paragraflarda yazdığın meziyetler iyi bir şeyse, evet aynen söylediğin gibi ihtiyacı olanlara üçüncü bir göz olmaya hep çalıştım. Bilmediğim konuya biliyorum diye ahkam kesmedim, araştırıp doğrusunu bulmak için geceler boyu uykusuz kaldığımda oldu. Foruma yeni gelen arkadaşlara (özellikle Topraksız Tarım başlığında) hep yardımcı olmaya çalıştım. Arada sırada da ikaz ettiğim veya sert çıktığım insanlarda oldu ama bunun adı racon kesmek değildir herhalde.

Forumda ilk tanıdığım arkadaşlarımdan birisin ve çok sevdiğim Red Robin domatesi senin paylaşımlarınla öğrendim. Forum kurallarına uymayanları uyarma konusunda benden aşağı kalır tarafın yok maşallah. İstersen bundan sonra mahalleyi birlikte kolaçan edelim. Ne dersin?

İnsanın senin gibi dostu ve kardeşi olsun. Sevgiler.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön