agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-05-2012, 15:16   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-07-2010
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 14
eskiden de kefir yaptığım için biliyorum süreci. şöyle anlatayım. kefir tanesi nohuttan biraz büyük olduğu için kulplu çay bardaklarının üzerinden 1 parmak eksik sütün içine oda sıcaklığında koyup kapalı kapanlık dolapta bekletiyorum. ama hiçbir kalınlaşma ya da hareket yok aynen süt tadı devam edşyor. hatta biraz ekşimiş gibi bile oluyor.

ereninannesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025