agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-09-2010, 11:19   #11
Ağaç Dostu
 
nariçi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: Gaziantep-Adıyaman
Mesajlar: 3,412
Galeri: 8
Taze sütten dün sabah mayaladığım kefir, bu gün açtım ki tamamen koyulaşarak kabın üstüne çıkmış vaziyetteydi. Kabın alt bölümüne suyu inmiş vaziyetteydi.



Bunu süzerek çıkan mayayı bir bardakta bir miktarını suya koyup buzdolabına koydum. Bir miktarını da hazır sütle yeniden mayaladım.



Süzülen kefir mayası yanında kefire pek benzemeyen çökelek gibi çökeltilerde vardı. Bunu ne yapacağız.



Kefir mayalama kabında kabın altına inen süzülmüş yeşilimsi su bir işe yarıyor mu?

nariçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025