agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-08-2007, 07:51   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-05-2007
Şehir: karşıyaka/izmir
Mesajlar: 111
Merhaba

10 Yıldır kefir kullanıyorum. Çoğaldıkça çevreme verdim verdim, sonunda benim kefir bozuldu ama dağıttığım hiç bir dostum ,düzgün yapamadığı için onlardan da alamadım, çöpe atmışlar. Hazır Ege üniversitesinin şişedeki kefirini aldım .Tekrar başladım fakat bir şey farkettim. İlk kefirimin tadı daha güzeldi. Orta Asya'dan,Türkmenistan'dan gelmişti. Ege üniversitesi birşeyi bence eksik yapıyor. Dışarıdan gelen tamamen ayran tadında kıvamı farklıydı. Memet beyin dediği gibi Egenin ki küf tutuyor ve çabuk bozuluyor.Eski kefirimden bulunduran varsa bana bir zahmet özelden ulaşsın. Çünkü kefir cilde de çok iyi geliyor ve en önemlisi vücut çok dirençli oluyor. Anneme hep hatırlatırdım ''kedinin sütünü verdin mi?''.Annem anlardı ki kefirin sütü değiştirilecek

sarıaltıngül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025