agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-08-2007, 14:36   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-06-2006
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 409
Galeri: 7
Benim elimde de 2-3 yıldır kefir mayası bulunuyor. İçmesemde mayayı korumaya çalışıyorum. Üniversiteden bir broşürle birlikte geldi. Bu broşürde kefir mayalarının derin dondurucuda ve hatta kurutularak saklanabileceği uzun zaman aktivasyonunu sürdürdüğü vs. yazıyordu. Sterilizasyon konusunda herhangi bir bilgi yoktu, sadece klorlu ve sert suyla yıkanmaması, metalle temas ettirilmemesi gerektiği yazıyordu. Uzun zaman kullanılmayacaksa, buzdolabında ve süt içerisinde muhafaza edilmesi gerektiği diğer bilgiler arasındaydı.

sempe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025