agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-01-2015, 20:41   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 31-05-2014
Şehir: ankara
Mesajlar: 14
Mayalanma sonrası yoğurt kıvamında bir kefir meydana geldi.. 28 saat ortalama 30 derece bir sıcaklıkta mayalanma ile oldu.. dostça ayrıntılı bilgiyi aktarayım.. Maya kuru maya ve gerçekten sarı renkte toz halinde bir maya 2 litre sütü mayalamada kullanılabiliyor. bende tane şeklinde biliyordum ama toz şeklinde tesadüfen gördüm ve gerçekten kefir oldu.. kefiri süzdüm içerisinde yoğurt tanesi gibi belli belirsiz şeyler var sanırım bu oluşacak taneler diye düşünüyorum.. dolaba kaldırdım.. ilerde taneler oluşacak mı bekleyip göreceğim..

ceviz_06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025