agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-01-2015, 13:06   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 10-11-2014
Şehir: sivas
Mesajlar: 21
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu Mesajı Göster
Benim mayam bir leblebiden daha küçük. 1 senedir yarım litre köy sütünü 48 saatte dolap içinde mayalıyorum. Yoğurt kıvamında yenmesi gayet güzel.
Ama meraktayım denildiği gibi benim mayam neden çoğalmıyor.
İyi bir maya olduğuna eminim bir akrabam verdi.
dolaptan kastınız buzdolabı ise soğukta pek büyümüyor,oda sıcaklığında 24 saatte kefir yapıyor.15 * 20 gün içinde büyüme gösteriyor.helede yazın çok hızlı büyüyor.kışta yavaş büyüyor. acaba mayalarında farklı cinslerimi var .öncelik size kefir yapması .inşallah büyürde başkaları ile paylaşacak yavrular verir size.

ya-so Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025