agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-02-2014, 00:21   #38
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 16-08-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1
Merhaba,
Ben tarifini ünlü bir kebabçıda öğrendiğim şekliyle sürekli yapıyorum.Doğru bir işlem mi bilemiyorum ama bir kaç denememdn sonra gerçektende dolabımdan eksık olmayan bir içeceğe dönüştü.
kuru çekirdekli siyah üzümü (mümkünse iri ve yeni mahsül olanı seçiyorum) mini blendırda çok az bir miktar su koyarak akışkan bir hamur elde ediyorum.
bunu cam şişeye koyup uzerıne su dldurup karanlık bır ortamda 1 gün bekletyorum.Ardından buzdolobına alarak oradada 1 gün bekletiyorum.İnanılmaz güzel bir içeçek oluyor.
Yaptığım uygulamada yalnış **** eksik bir şey var mı? Ayrıca ılk sulandıracağım suyun sıcak olması sonucu çabuklaştırırmı yoksa ıstemedıgım sırkeleşmeye mı sebeb olur bilemedim.
Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

bilgensu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025