agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni52Beğeniler
  • 3 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 5 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Güler
  • 8 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen Benol Hazaroğlu
  • 2 Gönderen Güler
  • 5 Gönderen Benol Hazaroğlu
  • 1 Gönderen uyap
  • 1 Gönderen pria
  • 1 Gönderen Güler
  • 7 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen celalim01
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen celalim01

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-02-2015, 15:50   #5
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Sütlü hamur tekrar buzdolabına konup, karamel hazırlanıyor.
Daha sonra da karamel ılık bir halde sütlü hamur üzerine dökülüyor.

Name:  IMG_5720 (600 x 450).jpg
Views: 1057
Size:  57.7 KB

Name:  IMG_5721 (600 x 450).jpg
Views: 993
Size:  50.5 KB

badem ve uzman16 beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025