agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni52Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 8 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-02-2015, 17:23   #1
Ağaç Dostu
 
uyap's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-06-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,340
Bu tarif bana daha çok uydu . Gerçi ben bal yemiyorum ama pekmez akıtabilirim azıcık .

uyap Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-02-2015, 17:42   #2
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uyap Mesajı Göster
Bu tarif bana daha çok uydu . Gerçi ben bal yemiyorum ama pekmez akıtabilirim azıcık .
Offf ki off, pekmez dedin de aklıma geldi. Biz pekmezi üzümden yapıyoruz ama geçen sene Lilium eşi Nagihan'ın şeker pancarından yaptığı pekmezi tattığımda ne harika bir tat olduğunu öğrenmiş oldum. Bu sene de sağ olsun bana 3-4 kg kadar yaptı, 2 kg. mını torunlara gönderdim, 1 kg. nı selenn'e verdim, bize kalanını da gıdım gıdım yiyoruz. Şimdi bu yoğurdun üstüne işte o pekmez gerek.... dermişim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025