agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler
  • 9 Gönderen LavantaSE
  • 2 Gönderen esk nisagül
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 3 Gönderen OSMAN45
  • 1 Gönderen kelebek çalısı
  • 2 Gönderen LavantaSE
  • 3 Gönderen Nuri Murvet

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-08-2012, 21:43   #7
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-04-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,378
Galeri: 1
Merhaba Sayın LavantaSE

Sihirli bir kelime, sihirli bir börektir Köbete...

Yarın akşam iftar için..) Eşim Nazan hanıma kıymalı, pirinç içli köbete yapmasını rica edeyim...

Çokta güzel yapar.

Fırından çıkarden koca göbekli, çıtır çıtır olur.

Yanında birde soğuk ayran Allah, Allah diyorum...

Kırım kökenliyiz.

Tatar dendimi..! Hamur ve et yemekleri Köbete, mantı, tabak börek, çiğ börek, cantık, kıygaşa, kirde ve et aşları (yemekleri) akla gelir.

Bu güzel böreğimizi dile getirdiğiniz için çok teşekkür ederim...

Saygı ve selamlarımla...

Nuri Murvet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025