agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler
  • 9 Gönderen LavantaSE
  • 2 Gönderen esk nisagül
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 3 Gönderen OSMAN45
  • 1 Gönderen kelebek çalısı
  • 2 Gönderen LavantaSE
  • 3 Gönderen Nuri Murvet

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-08-2012, 15:19   #6
Ağaçsever
 
LavantaSE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2012
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 92
Nazik mesajınız için teşekkür ederim sayın OSMAN45;

Bu tarifte de aralarda tereyağ var ve rulo yapılıp, düğüm gibi üst üste getirilen hamurla sanırım, tek tek açmadan kat kat etkisi yaratılıyor. Tabii içinde daha çeşitli ve bol malzeme ile harikalar yaratılacağına şüphe yok.

Ah şu annelerimizin mükemmel yemekleri ! Tüm nafile çabalarımız zaten o lezzetlere ulaşmak için değil mi Oldum olası fırsat kollarım annelerin tariflerinden servet çıkarmaya. Elleri dert görmesin; yaşayanlara uzun sağlıklı ömür, hak rahmetine kavuşanlara huzur diliyorum.

"KİRDE" denenecek tarifler listemde bulunuyor. Ancak prensip olarak uygulamadığım ve fotoğraflamadığım tariflerimi kamu ile paylaşmıyorum İlk fırsatta tecrübe edeceğim. Artık bir Arnavut ne kadar Tatar böreği becerebilirse

Sağlıcakla...

Sevgi Durul ve OSMAN45 beğendi.
LavantaSE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025