agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni12Beğeniler
  • 2 Gönderen sakagun
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 1 Gönderen kelebek çalısı
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 1 Gönderen sakagun
  • 3 Gönderen sakagun

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-07-2014, 14:27   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Akşama kadar meyvaların kararıp, okside olmasını önlemek için mi acaba genelde üzerine jelatin (jöle) uyguluyorlar? Ya da ertesi güne kadar dayanması için mi? Jöleyi hiç ağzıma sürmem ama pastane ürünleri meyva süslemeli olduğunda mutlaka jelatin kaplı oluyor.

A_NOMAD beğendi.
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025