agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-08-2009, 12:58   #28
Ağaç Dostu.
 
doğalbahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2009
Şehir: Sapanca / Sakarya
Mesajlar: 1,896
Galeri: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Margarin yerine sıvı yağ olur bence. Margarinli kekler genelde Berdurayın dediği gibi kuru, yerken boğan türde oluyor, (pastane kekleri gibi) yutmak için çay veya içecek gerekiyor. Sıvı yağlı kekler, daha ev keki, anne keki oluyorlar. Ben de sıvı yağla deneyip, yorum yaparım
Sn.limon,

Bu tip durumlar karşısında bir tavsiyem olacak, bir miktar sütü kekimizin üzerine hafiften gezdirirsek mükemmel bir tat elde etmiş oluyoruz. Hem boğazımızda kalıyor hissini de engellemiş oluyor.


Düzenleyen doğalbahçe : 25-08-2009 saat 19:43
doğalbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025