agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen DefneD.
  • 1 Gönderen Nariel
  • 1 Gönderen oppss!

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-07-2009, 11:46   #1
Ağaç Dostu
 
radem63's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2008
Şehir: şanlıurfa
Mesajlar: 190
Galeri: 2
Şeftali Soslu Tavuk Göğsü

Şeftali Soslu Tavuk Göğsü

Malzemeler:
Tavuk göğsü için;
1 litre süt
2,5 kahve fincanı un (küçük türk kahvesi fincanı)
2,5 kahve fincanı toz şeker
1 paket vanilya
50 gr.margarin

Şeftali sosu için;
5 şeftali
1 yemek kaşığı nişasta
4 yemek kaşığı toz şeker

Hazırlanışı:
ilk olarak muhallebi hazırlanır.Un ,şeker karıştırılır üzerine soğuk süt ilave edilerek çırpılır.Orta ateşte sürekli karıştırarak göz göz olana kadar pişirilir.
Ocaktan alınır ılınınca margarin ve vanilya eklenir mikserle 10 dk çırpılır.
Tepsiye dökülür soğumaya bırakılır.

Eklenen Resimler
 
radem63 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024