agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni23Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-07-2011, 12:51   #11
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi thisisme Mesajı Göster
Müjgan Hanım gayet detaylı anlatımınız için çok teşekkürler
Ben nette şöyle bir makina gördüm. Kovasını buzluğa koyup çıkararak değil de direk kendisi buzlukta çalışıyor. Daha önce dondurma yapmış biri olarak sizce mantıklı mı?

http://www.yakaladinyakaladin.com/do...-makinesi.html
Mantıklı gibi görünüyor, ama buzlukta ne kadar kalması gerekiyor? Eğer kontrol etmezseniz, hızla donan sıvı makinede gürültü çıkartabiliyor, hatta makine sarsılıyor. Çok para değil, deneyin isterseniz
Benim kullandığım makinede kartuş buzlukta kalıp donuyor ve işlemler dışarda makinenin içinde gerçekleşiyor.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025