agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni23Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-07-2011, 23:32   #1
Yeni Üye
 
gumush's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-02-2008
Şehir: bursa
Mesajlar: 25
Öncelikle belirteyim Hanım değil, "Bey"... Gümüş - AG (kimyasal kısaltma) ad ve soyadımın baş harfleri... :-)

Öbür taraftan keçi sütü benim bildiğim kadarıyla kokar, alışkın olmayan kişinin keçi sütünü ne içmesi nede bu sütten yapılmış bir ürünü (peynir mesela) tüketmesi kolay değildir. Eğer dondurmanın içine keçi sütü konuyorsa, nasıl bir işlem sonucunda bu koku giderilebilir acaba?

Neyse, bekleyelim bakalım, belki önümüzdeki günlerde konuya daha hakim birileri güzel tarifler paylaşırlar...

gumush Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025