agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni127Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-06-2011, 23:58   #11
Ağaç Dostu
 
yağ-mur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-07-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 445
Galeri: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ferda Ülkümen Mesajı Göster
Patatesleri sütle yumuşatmanız gerekir, boza kıvamından da daha ince olmalı.
Yufkalara sürerken de mutlaka çok ince tabaka halinde sürün yoksa pişerken kabarmaz. Patates tadı baskın gelsin demişsiniz. Ağır olursa nasıl kabaracak?
(Ben Güler, Ferda'nın bilgisayarından bağlandım)
dediğiniz gibi yaptım boza kıvamında,karabiber **** başka birşeyler ekleyerek deneyeyim,ağır olacağını zannetmem sonuçta deneme yanılma olur

yağ-mur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025