agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni127Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-01-2011, 13:29   #11
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
Hhatice's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-12-2006
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 2,876
Galeri: 2
Bende ki tarifte şu şekilde bunu da deneyin derim .

Herşey aynı malzemeyi sürüp yufkayı ikiye katladıktan sonra düz kenarından yuvarlıyoruz..Rulo haline gelen yufkadan keskin bir bıçakla dilimler kesip halkaları yağda kızartabildiğimiz gibi yağladığımız tepsiye dizip fırında da pişirebiliyoruz.

Yağdakini daha çok seviyorum .Fırında pişireceksem üzerine biraz pul biber serpiyorum .

Fırında pişen de hem yumuşak hem hafif oluyor.Buzlukta saklama kısmı en sevdiğim bölüm .Misafir geldiğinde elimin altında bulunması işimi çok kolaylaştırıyor.

mrduran beğendi.
Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025