agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni40Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-10-2008, 22:18   #1
Ağaç Dostu
 
uzman16's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1,578
Galeri: 119
Ancak sürekli başında durmanız ve su seviyesini kontrol etmeniz gerekir. Çünkü kaynama süresi çok uzun olduğundan sürekli su ilavesi yapmak gerekiyor. Tenceredeki şerbet azaldıkça azar azar su ilave ediyorum. Ama neredeyse başlangıçta koyduğum kadar suyu sonradan ekliyorum diyebilirim. Çok çok büyük kazan gibi tencerede yapanların ilave suya ihtiyacı olmayabilir. O zaman başlangıçtaki şerbetin ayarını ona göre yapmak gerekir. Benim çok büyük tencerem olmadığından bu şekilde yapıyorum.
Bu arada biraz limon damlatıyorum, 1 tatlı kaşığı da tereyağ ekliyorum. (Güzel bir koku veriyor.) Tatlı olmaya başlayınca kabakların renginde koyulaşma ve içe doğru hafif çukurlaşma başlıyor.

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen uzman16 : 08-10-2008 saat 08:17 Neden: ilave bilgi
uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025