![]() |
1 Eklenti(ler)
Sayın Hhatice merhaba
O zaman bu güzel zulüme devam edelim.. Tropikal sera gezisi Eklenti 179750 Tropikal sera İçindeki tropikal sucul bitkilerin bulunduğu havuz |
Zulmün böyleside dostlar başına...
|
Kuğu gölü balesi yapan nilüferler.... Müziği anımsayın arkadaşlar ve bu fotoğrafa bakışlarınızı sabitleyin.
Nasıl, hoş değil mi? |
Alıntı:
Gerçekten harika |
1 Eklenti(ler)
Tropikal sera gezisi
Eklenti 179755 Tropikal sera İçindeki Arakorya solon çamı (Araucaria) Daha sonra bu salon çamı hakkındaki bilgileri ve ayrıtılı fotoğraflarını paylaşacağım..! |
Salon çamı; burda bazı bitkileri pazardan alıyoruz ve dikkatimi bir salon çamı çekti çokta beğendim. Fiyat sormak için gittim hemen yanına ve inanamazsınız aynı hızla uzaklaştım. Yarım metre nerdeyse 300tl dedi fiyatına. Gerçekten bu kadar fiyatlı bir çam türü mü?
|
Sayın ayse_afyonlu
Pazardaki satıcı arkadaşımız, sizin beğendiğinizi fark etmiş, fiyatını biraz fazla abartmış, üçte biri fiyatına bulabilirsiniz. |
hmmm!.. baharda aynı pazarcıyı mutlaka görürüm Sayın Mürvet, :))) Ama aynı çamı görür yüm bilemem:(( Sıkı bir pazarlık edeceğim.
|
Merhaba
Sizlere güzel bir haber vermek istiyorum..! Botanik bahçedeki, kaya bahçelerinin düzenlenmesine cumartesi günü başlandı..! Eski halini ve yeni yapılacak düzenleme çalışmalarını sizlerle paylaşmak istiyorum..! |
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Kaya bahçelerinin düzenleme işlerine başlanabilmesi için, yabani ot temizliğine ve mevcut olan soğanlı bitkilerin sökümüne başlandı. Eklenti 179971 Kaya bahçesinde yabani ot temizliği ve bitki sökümü |
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Kaya bahçelerinin düzenleme işlerine başlanabilmesi için, yabani ot temizliğine ve mevcut olan soğanlı bitkilerin sökümüne başlandı. Eklenti 179974 Kaya bahçesinde yabani ot temizliği ve bitki sökümü |
1 Eklenti(ler)
Kaya bahçesi alanında formu bozuk, hasta ve fazla ağaçların sökümü
Eklenti 179981 Formu bozuk, hasta ve fazla ağaçların sökümü |
sayın Murvet kolay gelsin.
Bu soğanlı bitkiler yersiz yurtsuz mu kalacak böyle. Evlat edinecek gönüllü çok da........:) |
fazla ağaçların sökümü mü?
İnanamıyorum .Şimdi atarsınız da siz bu ağaçları :( Evlatlık mı dedi biri valla biz gönüllüyüz değil mi aygün'cüm . |
1 Eklenti(ler)
Sayın aygün
Sayın Hhatice hoş geldiniz. Yıllarca el değmemiş olduğu için doğal ortamında olduğu gibi gelişmişler soğanlı bitkiler, o kadar çoklar ki saksılara tepeleme dolduruyoruz. Fotoğraflarını paylaşacağım..! Yerinden çıkardığımız ağaç hastaydı, bahçede bu ağaçtan (Taxus) üç veya dört tane var. Eklenti 179985 Formu bozuk, hasta ve fazla ağaçların sökümü |
1 Eklenti(ler)
Kaya bahçelerinin düzenleme işlerine başlanabilmesi için, yabani ot temizliğine ve mevcut olan soğanlı bitkilerin sökümüne başlandı.
Eklenti 179986 Kaya bahçesinde yabani ot temizliği ve bitki sökümü |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sayın aygün merhaba
Evlatların sahibi ben olmadığım için kusuruma bakmayın bir şey diyemiyeceğim..! Belki çok küçük olanlardan veya fazla olanlardan satışa sunarlarsa size bildiririm. Bu bölümde Galanthus kardelen çiçeklerinin tür olarak 26 çeşit bulunmakta, yurdumuz her yöresinin endemik türlerde dahil olmak üzere, ülkemizin en geniş kolleksiyonu burada bulunmakta..! ...Ve bunların sökümünü yapıp yeni düzenlemede yerlerine dikmek bize nasip oldu, bu duygularımın tarifi imkansızdır. Fotoğraflarla kaya bahçelerinin yabani ot temizliği ve soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin söküm ve geçici olarak saksılanması..! Hazırlanın, harika bilgi dolu foğraflarla söküme başlıyoruz. Eklenti 180053 Sökümü yapılan hasta porsuk ağacının yerinden kaya bahçelerindeki soğanlı (Geofit) bitkilerin sökümlerine başlanıyor. Eklenti 180054 Sökümü yapılan hasta porsuk ağacının yerinden kaya bahçelerindeki soğanlı (Geofit) bitkilerin sökümlerine başlanıyor. Malzemelerimizi hazırlıyoruz. Eklenti 180055 Sökümü yapılan hasta porsuk ağacının yerinden kaya bahçelerindeki soğanlı (Geofit) bitkilerin sökümlerine başlanıyor. İlk kayamızı yerinden çıkarmak için bismillah dedik. Haydi hayırlısı...! |
1 Eklenti(ler)
Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümü ve geçici olarak saksılanması..!
Devam ediyoruz. Eklenti 180065 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümü ve geçici olarak saksılanması..! |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180066 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümümünde ilk merhaba |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180067 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümümünde ilk merhaba |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180068 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümü |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180069 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümü |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180070 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümü |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180081 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümü |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180082 Soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin sökümü |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180083 Biz bu işlemleri yaparken rahatsız olanlarda var tabii..! |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz. Eklenti 180085 Toprak yüzeyi inanılmaz yoğunlukta solucan dışkısı ile kaplanmış, solucanlarda iri kıyım en ufağı 20 cm.. |
Heyecanla izledim Nuri bey. Hani tarihi anlar olur ya ve tanıklık edersiniz. Öyle bir şey...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025