agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin > Fuar, Toplantı, Eğitim, Kampanya, Yarışma
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-05-2007, 21:50   #11
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 01-04-2007
Merhaba
Geçen hafta yapamadığımız piknik projesini bu hafta hayata geçiriyoruz ...Bilgilendirmek istedim. Gelecek olan arkadaşlar var ise lütfen bana ulaşsın ( arkadaşalarıma yolladığım mail lin aynısını kopyaladım )
(Yetişkin olarak ortalama 30-35 kişi benim arkadaş çevremden gelecek )

Arkadaşlar geçen haftalar da yapmayı planladığımız piknik org.iptal olmuştu ...( vallahi yuva iptal ettmişt ((: ) Yeni tarih ve katılma bilgileri aşağıdadır bilgilerinize rica ederim. ( Askeriye tarzı oldu sanırım )

Arkadaşlar bu Cumartesi ( 12.05.2007) Eyüp çocuk yuvasındaki arkadaşlar ile sarıyer e piknik yapmaya gidiyoruz...

1-55 Genç arkadaş katılaçak+10 a yakın öğretmen...

2-Hava açık ve güneşli

3-Gidilecek yer hazır

4-Yemek suçuk ekmek +içecek+vs...
( İsteyen arkadaşlar evinde börek,kek,tatlı yapa bilir yaptıra bilir )

5-Servisler hazır

6-Top,ip vs. hazır

7-Korkulacak bi şey yok !

8-İsteyen arkadaşlar yuvaya gelebilir.Servisler orada olacak ( Eyüp adliyesinin karşı caddesi..)

İsteyen arkadaşları Taksim AKM nin (10.00 da) önüne gelebilir ... (15 dakika akm nin önünde kalıcaz belki trafiğe takılan arkadaşlarımız olabilir )

İsteyen arkadaşlar Beşiktaş Alkım kitap evinin karşısında ki üst geçidin altında bekleye bilir.(O yol üzerinde bekleme yaptırmıyorlar sizden ricam oraya gelecek arkadaşlar toplu bir şekilde durursa sevinirim )

İsteyen arkadaşlar direk sarıyer e gelebilir ( AÇIK ADRESİ BİLMİYORUM YARIN detaylı yazıcam)(hala bilmiyorum onun için yine boş bırakıyorum)

9-Dönüş saat 16.00 da ...Servisler taksim üzeri yuvaya dönüş yapacaklar..

10- Ben ve bir arkadaşım fidan dikmeyi düşünüyoruz ...Bende dikmek istiyorum diyen arkadaşların bana ulaşmaları yeterli...

11- Pazar Anneler günü olduğu için yuvadan izin kopartamadık+o haftadan sonraki haftada 19 Mayıs

12-Güzel bir gün olacağı kesin...

13-Biliyorum cumartesi sabahı kalkmak çok zor ...( Bir çoğunuz çalışıyor ama yapacak bi şey yok kaçın )

14-Ay sonu geldi farkındayım ( ay ın ortası geldi biliyorum )

15-A o da mı gelecek ( evet o da orada )

16-Sınavlar yaklaştı biliyorum..

17-Bi çıkar vardır bu işte diyen arkadaşlar için ( evet çıkarım çok )

18-Mutlu olmak için mutlu etmen yeter...(şarkı sözü değildir...Bii arkadaşın özlü sözüdür )

19-Top oynamayacak -ip atlamayacak-kör ebe oynamayacak-uzun eşek oynamayacak arkadaşların gelmesine gerek yok (yazdıklarımdan birini yapabilenler için sorun yok )

20-Sponsor yok-Kişi başı fiyat ;"2"ytl ... ( İki ytl de piknik yapılacak yere verilecek )

Murat Kuzey ERGUL
0532 792 41 40
m.kuzey@hotmail.com
"Bi arkadaşımız masrafların büyük bir bölümünü karşıladı"Bilginize

bilgekuzey Çevrimdışı   Başa Dön

Etiketler
kamp, öğrenci, sanat, yaz

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025