![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2007
|
Merhaba Geçen hafta yapamadığımız piknik projesini bu hafta hayata geçiriyoruz ...Bilgilendirmek istedim. Gelecek olan arkadaşlar var ise lütfen bana ulaşsın ( arkadaşalarıma yolladığım mail lin aynısını kopyaladım ) (Yetişkin olarak ortalama 30-35 kişi benim arkadaş çevremden gelecek ) Arkadaşlar geçen haftalar da yapmayı planladığımız piknik org.iptal olmuştu ...( vallahi yuva iptal ettmişt ((: ) Yeni tarih ve katılma bilgileri aşağıdadır bilgilerinize rica ederim. ( Askeriye tarzı oldu sanırım ) Arkadaşlar bu Cumartesi ( 12.05.2007) Eyüp çocuk yuvasındaki arkadaşlar ile sarıyer e piknik yapmaya gidiyoruz... 1-55 Genç arkadaş katılaçak+10 a yakın öğretmen... 2-Hava açık ve güneşli 3-Gidilecek yer hazır 4-Yemek suçuk ekmek +içecek+vs... ( İsteyen arkadaşlar evinde börek,kek,tatlı yapa bilir yaptıra bilir ) 5-Servisler hazır 6-Top,ip vs. hazır 7-Korkulacak bi şey yok ! 8-İsteyen arkadaşlar yuvaya gelebilir.Servisler orada olacak ( Eyüp adliyesinin karşı caddesi..) İsteyen arkadaşları Taksim AKM nin (10.00 da) önüne gelebilir ... (15 dakika akm nin önünde kalıcaz belki trafiğe takılan arkadaşlarımız olabilir ) İsteyen arkadaşlar Beşiktaş Alkım kitap evinin karşısında ki üst geçidin altında bekleye bilir.(O yol üzerinde bekleme yaptırmıyorlar sizden ricam oraya gelecek arkadaşlar toplu bir şekilde durursa sevinirim ) İsteyen arkadaşlar direk sarıyer e gelebilir ( AÇIK ADRESİ BİLMİYORUM YARIN detaylı yazıcam)(hala bilmiyorum onun için yine boş bırakıyorum) 9-Dönüş saat 16.00 da ...Servisler taksim üzeri yuvaya dönüş yapacaklar.. 10- Ben ve bir arkadaşım fidan dikmeyi düşünüyoruz ...Bende dikmek istiyorum diyen arkadaşların bana ulaşmaları yeterli... 11- Pazar Anneler günü olduğu için yuvadan izin kopartamadık+o haftadan sonraki haftada 19 Mayıs 12-Güzel bir gün olacağı kesin... 13-Biliyorum cumartesi sabahı kalkmak çok zor ...( Bir çoğunuz çalışıyor ama yapacak bi şey yok kaçın ) 14-Ay sonu geldi farkındayım ( ay ın ortası geldi biliyorum ) 15-A o da mı gelecek ( evet o da orada ) 16-Sınavlar yaklaştı biliyorum.. 17-Bi çıkar vardır bu işte diyen arkadaşlar için ( evet çıkarım çok ) 18-Mutlu olmak için mutlu etmen yeter...(şarkı sözü değildir...Bii arkadaşın özlü sözüdür ) 19-Top oynamayacak -ip atlamayacak-kör ebe oynamayacak-uzun eşek oynamayacak arkadaşların gelmesine gerek yok (yazdıklarımdan birini yapabilenler için sorun yok ) 20-Sponsor yok-Kişi başı fiyat ;"2"ytl ... ( İki ytl de piknik yapılacak yere verilecek ) Murat Kuzey ERGUL 0532 792 41 40 m.kuzey@hotmail.com "Bi arkadaşımız masrafların büyük bir bölümünü karşıladı"Bilginize |
![]() |
![]() |
Etiketler |
kamp, öğrenci, sanat, yaz |
|
|