![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Tabiiki hem size faydası olur hemde ben bilgi edinirim uzman arkadaşlardan son durumlarıyla ilgili. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın tk646; Çeliklerin bazılarında, üst kesim yerlerinde beyaz köpüksü maddeler oluşmasına; "mühre bağlama" tabiri de denilen bir olay oluşuyor.. Bitkinin, kesim yerini kapatma, tamir etmek istemesi olayı gerçekleşiyor demek istiyorum. Ama ki: Görüntü biraz da "pamauklu bit" izlenimi de veriyor. Dikkatle bakın içersinde bit var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Eveeet yeni fotoğraflar ve yeni bir soru ![]() Fotoğraflarda işaretlediğim yerlerde çoğunlukla olmak üzere çeliklerin neredeyse her yerinde şeffaf pamuksu küf gibi birşey oluşuyor. Not: Poşet içerisinde (delikli) sera etkisinde tutuyorum 24 saat. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Herhangi bir bit göremedim içlerinde umarım değildir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
[ Kesim yerlerinde mühre bağlama oluşuyor. Problem yok ta: Başka tür zararlı kendini gösteriyor; koşnil. Kahverengi renkte toplu iğne başı-kibrit ucu büyüklüğünde noktacıkları; bıcak ucu ile temizlemeye gayret sarfedelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tk646; Üçüncü fotoğrafta sizin işaretlediğiniz dairede, yeni sürgün üzerinde kahverengi nokta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çelik, kök, yaprak |
|
|