![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Çelik alımı genel olark üçe ayrılır. İLKBAHAR YAZ SONBAHAR İLKBAHARDA Yarı odun su çelikler (son yıl sürgünleri) YAZ Yumuşak çelikler (taze yeni filiz sürgünler) SONBAHAR Odun çelikler (bir iki yaş ) Yukarıda da anlaşılacağı gibi hangi mevsimde hangi çelikler yaşatılabilir. Bir nevi fikir vermektedir. Bunlar ağaç türlerine göre değişir çok fazla tür olduğu için burada sıralamka imkansızdır. Ama siz yolda gördüğünüz ağaç lardan çelik almak istiyorsanız hangi dönmede nasıl alınacağını bilir denemenizi yapın kaybedecek bir şeyiniz olmaz sanırım ![]() Düzenleyen Harun Parlak : 22-03-2007 saat 16:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-09-2014
|
ağaç menekşesini hangi ayda ve nasıl dikebilirim ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2020
|
Bu ağaç nedir, bu şekilde tutma ihtimali var mi
Evimin yanında yeni bir park yapılıyor. Orada köpeğimi gezdirirken, yeni dikilen ağaçlardan kırılıp atılmış bir dal gordum. Bahçeme götürüp, budaktan üstünü keserle kesip yere diktim. Hatta bahçede bir de ölü fare vardı. Onu da gübre olsun diye dibine gomdum. Onu da defnetmis oldum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
R.i.p.
Alıntı:
Fotoğraf olmadığı için daldan hangi ağaç olduğunu tahmin kehanete girer. Astrolojinin ilgi alanı. ;P Hiç anlamam. Ölü fare iyi fikir, tutma olasılığı yükselir diye düşünüyorum. Ayrıca fare leşini bu amaçla kullanmayı düşünmekle kalmayıp, kendi bahçenize getirip, defnederek düşüncede bırakmayıp uyguladığınız için kutluyorum. Gerçekten ilginç ve çeliğiniz için destekleyici. gece çok yönlü yaşatmaya yönelik geridönüşümünüzden dolayı tebrikler diyen forum kişisi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çelik, kök, yaprak |
|
|