![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Kasım ayında güllerimi budadım,torf ve kum karışımı hazırladım,içine yerleştirdim 1 hafta ya da 10 gün sonra bir sürü yeşil yaprak çıkardılar,ocak şubat gibi yapraklar döküldü,kurudu sulamaya devam ettim nisan gibi bahçeye dikmek için çıkardım hiç kök oluşumu yoktu ![]() ![]() Bu sene yerel seçim zamanında bir karadut dalını ayırma yoluyla gövdesinden ayırdık sonra fidan diker gibi diktik,yapraklanma dönemi geldiğinde bir miktar yapraklanma oldu şu anda yeşil dut bile var 1-2 tane üzerinde, gün aşırı suluyorum ama bu yeşermenin dalın içindeki karbonhidratlarından kaynaklandığını duydum dolayısıyla içindeki enerjisi bitince kurur dediler , yaşatmak için ilave yapabileceğim bir şey var mı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bildigim kadari ile , celik dikildigi yerde 1 yil (yerinden bile oynatmadan) kalir . Sonra , yani guller icin bu kasim ayi oluyor , topraga dikiliyor . Bonsai basliginda celikten yetisen herhangi bir bitki bir KIŞ geçirdikten sonra topraga alınır dedi Ali H .ALI hocamiz. Ben bu talimata uymaya çalışıyorum. Düzenleyen Volare : 11-07-2009 saat 01:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çelik, kök, yaprak |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|