![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Her bir çiçeği kendi başlığı altınca incelerseniz daha doğru olur. Bazıları şimdi iç ortamda çimlendirme için uygun olabilir, bazıları doğrudan yerine ekilmek isteyebilir. Her birinin yetiştirme koşulu farklı olabilir. Çimlendirme sonunda da başarılı olmak için bu bitkiler hakkında biraz bilgi toplamanız gerekir. "Kımse bana yardımcı olamıcakmı yaa" yazmasanız daha iyi olurdu. 350 no.lu yanıt sizin için de uygun. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
Ekim ayı içinde tohumdan çimledirmeye başladığım "ağaçcıkların" şimdiki durumları.Acaba bundan sonra ne yapmalıyım?Daha büyük bir saksıya mı aktarmalıyım yoksa yerinde tutup biraz daha büyüdüklerinde toprağa mı dikmeliyim? Ne zaman hangi işlemi yapmalıyım?Tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2006
|
daha büyük bir saksıya aktarmayın aynı ölçüde bardağa saksıya veya poşete dikin.hatta en iyisi poşete dikmek.ben toprağa dikiyorum ama diğer arkadaşların başka fikirleri olabilir.o konuda bir şey demek istemiyorum.ama ben toprağa dikiyorum.ben de size benzer bir yöntemle mart ayında dikiyorum ve haziran gibi poşetlere aktarıp bahçede toprağın üstüne koyuyorum.ama sakın beton üstüne koymayın.ben koydum bir kere hepsi öldü.naçizane fikrim bu benim. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fıstık çamı, mavi ladin, okaliptus, sarı çam |
|
|