![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2012
|
benim domatesler fidelerim 4. yapraklarını çıkarıyorlar. yakında gerçek yerlerine dikeceğim. sormak istediğim ektiğim tohumlar sırık cinsimi yoksa oturak cinsimi. saksı seçimi ve koltuk alma işlemi için bu bilgiye ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim. aşagıdaki lisrede ektiğim tohumların adları yazıyor.çikolata çeri domates limon erik domates siyah kırım domates ampul çeri sarı ampul çeri kırmızı zebra yeşil domates beyaz domates çeri domates red rubin domates |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Limon erik domates.... heyyamola (bilgilendirdi sırık domates) Siyah kırım domates.... ömer bey ile görüşüldü, sırık domatesmiş... Yeşil zebra domates... sarıefe... sırık domates... Beyaz domates....limon_sever... sarıefe... sırık domates... Red robin domates_ Zeytinlibahçe ile görüştük sırık dedi ama tam sırık gibi değil... diğerleri için bilgi alayım geleyim... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Limon Erik Domates sırık mı?
Sayın Menekşe35 Limon Erik Domatesi, çepeçevre destekleyerek 150 cm kadar boylandırmıştım. Alttan itibaren iki sıra koltuk aldım, daha sonrakileri bıraktım. Tamamen koltuk alıp tek gövde yetiştirmeyi denemedim. Yarı sırık diyebiliriz belki... İyi günlerde yetiştirmenizi dilerim ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|