![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2009
|
Işık altında yer kalmadığından yeni ektiğim tohumları koymak için ışık altındakilerin bir kısmını artık şaşırtmam gerekecek. Kadife çiçekleri yeterli olgunluğa erişti sanırım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Resimlere devam... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu seferlik son resimler... Fasülyeler ufaklığın ödevi Ona fasülye ekince kardeşi de istedi, ona da nohut ektik ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2012
|
Ellerine ve emeğine saglık ama bütün tohumlarını 45 lik viyollere ekseydin şaşırtmak daha kolay olurdu. Şimdi senin ektiğin tohumlar şaşırtacagın zamana kadar epey büyüyüp kökleri birbirine karışacak. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2012
|
Gecesefası hk
Arkadaşlar Geçen hafta sonu Gecesefası ektim bugün 9. gün ama hala bir filiizlenbe beliritisi yok normalde kaç gün filizlenme dönemi **** ben yanlış bi şeylermi yaptım |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Ben bahçeye dikeli 1 ay oldu dün hala filizlenme yok ya geç çıkıyor **** derine diktim. Umarım ustalardan bir cevap gelir. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2012
|
Alıntı:
bende sulamayı fazlamı yaptım diye endişenlenmiştim.çürümesine neden oldum diye.... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|