![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
tohum çimlendirme
[QUOTE=mavisedir;1250631]Arkadaşlar kimse başlamadı mı ya mevsimlikleri ekmeye ![]() ![]() Tavus kuşu paptyası die bi tohum aldım cok şık görünüyor üzerindeki fotoğrafta çiçekler. Ocak ayında ekileceği yazıyor ama ben yinede aldım bugün ekeceğim inşallah. Vapur dumanı, rudbeckia hira, godetya, kalifornia zinyası aldım. Birde kuduz otu die bi tohum vardı, her rengi vardı sarısı da. Diyorum ben bu çiçeği tanıyorum ama ismini duymadım hiç ![]() ![]() Almadım bilmediğim şeyi almıyım die, yani elimdeki alıncak tohumlar listesinde var birde kraliyet halısı ![]() ![]() Ben bazı mevsimlikleri tohumdan ektim , gayet güzel de büyümekteler . Yalnız bir sıkıntım var ; kış bahçesi tamamen güneş aldığından aşırı sıcak oluyor , gece ise tamamen soğuk . Yine de idare ediyorum . Ektiklerim şunlar : 1. Karışık renkli ve beyaz kosmos 2.Akşam sefası 3.Sabah sefası 4.Aynı safa ( tohum-takastan) 5.Haseki küpesi ( takastan) 6.Aslanağzı 7. Kına çiçeği 8. Asker gülü-Kirli hanım 9.Bal kabağı 10. Kadife-Fransız karanfili 11.Salçalık biber 12.Kedi tırnağı of bu kadar olduğunun farkında değildim . |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|