![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesajınızı yazarken ya da daha sonra "Gelişmiş Mod" du seçerseniz aşağıda fotoğraf yükleme seçeneğini göreceksiniz. Bu başlığı da ziyaret etmenizi öneririm. Hıyar tohumu ekimi için erken, maydonoz için de öyle. Mart sonlarına doğru ekim yapıp çimlendikten sonra dış ortama alırsanız daha güçlü fideler elde edersiniz. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2014
|
Tohumdan gül yetiştirme...
Arkadaşlar, ben yeni üyeyim... umarım doğru yerde yazıyorum... senelerdir teras bahçem var, ****** güllerim de var. Bu sene tohumdan gül yetiştirmeye karar verdim... biraz zor olacağını düşünüyorum, siz uzmanların görüşlerine ihtiyacım var... şimdilik yurt dışından getirttiğim tohumları soğuk katlama yaptım, bekliyorlar... Yardım ve önerilerinizi bekliyorum... Saygılar... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-01-2014
|
Alıntı:
Üyeler tanışıyor kısmına da tanıtım yazısını yazdım. Sevgiler, Eren |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İç ortamda çimlendirdiğiniz tüm fidecikleri en kısa sürede dış ortama taşımakta büyük yarar var. Bunun için size "tohum ekimi için erken" demiştim. Kapalı balkonunuz varsa hıyarı da orada tutabilirsiniz, yeterince ışık almazlarsa bir süre sonra çimlenen fidecikleri kaybedersiniz. Şöyle düşünün; iç mekan bitkilerini iç ortamda, dış mekan bitkilerini dış ortamda çimlendirmeye çalışın. Bu başlığı baştan incelerseniz(en azından fotoğraflı mesajları)çok faydalanırsınız. Sevgiyle... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|