![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Domates fideleriniz çok güzel görünüyorlar ![]() Yaptığınız şerbeti, 1/4 oranında su ile seyreltin. Her fideye yaklaşık 1 fincan olacak şekilde dökün. Daha sonra; 2 fincan kadar duru su ile sulayın ve güneşi gösterin onlara Gübrelemeyi 7-10 günde bir yapmanız, uygundur.Acur ve kavun fidesi yetiştirmek zordur. Azotlu gübreleri, bu aşamada çok tercih etmeyin derim ben. Potasyum ve Fosfor ağırlıklı gübreleyin. Güneşi görsünler ama yanmamalarına dikkât edin. Güneş ışığı, acur ve kavunlarınızın 3. yapraklarının çıkmasında önemli bir faktör, unutmayın ![]() Acur ve kavun fidelerinde ben şaşırtmayı önermiyorum, kayıp çok olabiliyor ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2012
Şehir: izmir
Mesajlar: 44
|
Teşekkürler Emre bey, sizce şerbeti hangi oranlarda hazırlamaliyim ( Su - gubre oran ) ? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|