agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni65Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-12-2012, 08:13   #40
Ağaç Dostu
 
Sevgi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-03-2012
Şehir: ISTANBUL
Mesajlar: 1,284
Galeri: 6
Avakado

Bende 3 sene uğraştım avakadoyu çekirdekten yetiştirmeye. Geçen sene kışın çekirdeğin bir tanesini ümitsiz bir şekilde bu defada saksıya dikeyim dedim. Baharda avakado çekirdeğini tamamen unutarak saksıdaki çiçekleri ayırmaya kalkıştım. Birde ne göreyim sert bir cisim ve alttan yaklaşık 10 cm.uzunluğunda beyaz bir kök. Ben tabi çığlık çığlığa avakado çekirdeği filizlendirdim diye keyifle avakado çekirdeğini kökünü kırmadan başka bir saksıya aldım. Şimdi aynı saksıda ve fotoğraftaki halinde. Ama bahçede rüzgardan korunaklı bir yerde sabırla baharı bekliyoruz. Umarım kışı kayıpsız altlatırız.

Benim aldığım avakado yukarıdakiler gibi mor **** siyah değildi. Yeşildi ve tadı çok güzel. Özellikle közlenmiş kırmızı biberle salata yapıp haşlanmış enginarların içine koyunca muhteşem oluyor.
Name:  IMG_20121125_153603-1.jpg
Views: 6245
Size:  60.2 KB

Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025