![]() |
1 Eklenti(ler)
Balkonda gölge köşede bile sabah akşam su istiyor. Kışın yaşatamam sanırım.
|
Alıntı:
Aslında, kapalı ortamda bulundurursanız yaşatabilirsiniz. Aksi halde, sonbahar gelince ilk kaybedeceğiniz bitkilerden biri olur (küstüm otundan sonra). 15 derece selside bile kaybedebilirsiniz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gösterişli kultivarlar daha hassas olduklarını bilmiyordum, teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Poisonous and Safe Plants for Birds |
Kolyos Bahçesi
1 Eklenti(ler)
Kolyos Bahçesi
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çıtır kolyoza ilgi duyan arkadaşlar, Buca Çarşamba Pazarındaki çiçekçi 1 liraya veriyor.
Eklenti 577641 Çok tatlı bu bence. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Yaprak güzelleri bulunduğu ortamın ışığına göre renk değiştiriyor. Fakat aşağıdaki 3 bitki aynı çiçeğin farklı üyeleri ve hepsi aynı balkonda aynı koşullarda bulunuyorlar...
Eklenti 579173 1. Ana bitki, Eklenti 579174 2. bitki 1 ay önce ana kökten çelik ile üretildi, Eklenti 579175 3. bitki 1 ay önce ana kökten çelik ile üretildi, Eklenti 579272 3'ü bir arada :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çiçekçide çok çeşit var da bu biraz farklı durduğu için yazdım. Bana bir Ful bulamadı, o da kusuru olsun, bulurum bir yerde nasılsa. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kolyoz konusunda eline su dökülmez bir kardeşim var.
Ufak tefeklerle uğraşıyorum baktı, büyük bir tane getirdi :) Eklenti 580365 Bunu pek sevmemiş, coşmamış bir türlü:) |
1 Eklenti(ler)
Bu kolyozdan bende de var. Sabah güneşi alır perde arkasından ve toprağını devamlı nemli tutarım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Jezebel 940. mesajınızdaki coleusa ba-yıl-dım :D bu nasıl bir görüntü inanamıyorum. Uygun bir zamanınızda yapraklarını daha yakından resimlermisiniz?
Bu arada maşallah demeyi unutmamak lazım. ;) |
1 Eklenti(ler)
Yakın plan
Eklenti 584528 :) bir çok arkadaşta var bundan. Nazara geldi , bu da çelik aldığım vazodan :) |
Maşallah, çok güzel. :)
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu kolyozun saksısıyla nasıl uğraşıyorsunuz ?
Ben 1,5 ay önce değiştirdim, yine doldurdu. Sabah akşam sulamak zorunda kalıyorum. |
Alıntı:
Kolyozunuzun yandan verdiği dalları budayarak kontrol altında tutabilirsiniz. Bu budadıklarınızı dağıtarak başka bitki severleri de çok çok mutlu edersiniz... :p:D Şaka bir yana, toprağınız çok verimli sanırım zira bu hızda büyüme hiç duymamıştım... Diğer alternatif türünden kaynaklanıyor olabilir. |
Alıntı:
Sanırım izmir bölgesi iklim koşulları sayesinde bu türün bakımını kolaylaştırıyor ki farklı tür kolyozlar çiçekçilerde ve fide olarak dahi satılıyor. Açıkçası İstanbul'da ben fırfırlı bir kolyoza bu güne kadar denk gelmedim ve şu an hala içimde bir ukde olarak kalmış bulunmaktadır. :( |
4 Eklenti(ler)
Balkondaki güzellerden
|
Bende de var 1 tane arka planda hep. Kolunu kanadını kırıyorum sağa sola veriyorum o kadar arsız ki 2 haftada yine aynı duruma geliyor :)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...9-img_0348.jpg |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025