![]() |
1 Eklenti(ler)
Kolyozlarımın yeni yerleri. Balkonum baya soğudu ben de içeriye aldım. Bakalım buraya da uyum sağlayacaklar mı? Hem gözümün önünde dursunlar ki gidip gelip onları seyredim.
|
Fırfırlılıar
1 Eklenti(ler)
Tedarik ettiğim beyaz fırfırlıların hepsi kurudu :( . Kırmızılar iyi durumda. Pembeler de hayatta kalma mücadelesi veriyor :(
|
Masallah bunlari nerden buldunuz. Cok güzeller gercekten, yesil ve beyaz olanlarinda insallah birkac tanesi bari hayatta kalir, köklerinde bir sorun yoksa sonradan yine filizlenirler :(.
Bizim burdaki seralarda bu zamana kadar hic firfirlisina rastlamadim, artik tohumdan üretmekten baska caremiz kalmiyor:) |
incii merhaba,
Beyaz dediğim aslında "beyaz+yeşil" yapraklı olanlar, onların hepsi kurudu, hiç ümit yok. Tedarik ettiğim yerdeki bu türlerin de hepsi kurumuş, sanırım bu türde bir problem var. Güzel olan, kırmızılar halen hayatta. Saygılar. |
benim 3-4 saksı kolyozum var. uzadıkça uçlarını kırıp suda bekletmeden tekar saksının kenarına dikiyorum. önce biraz soluyor ama bir kaç günde toparlanıyor. böyle yapa yapa baya kolyozum oldu. suda köklenince bazen çürüyor.
|
2 Eklenti(ler)
bahsettiğim kolyozlarım . aldığı ışığa göre renkelri değişiyor hepsi aynı fideden büyüdü. 3 saksı daha var bu büyüklükte
|
1 Eklenti(ler)
buda işyerindeki kolyozum
|
1 Eklenti(ler)
buda iş yerinden farklı bir kolyoz
|
3 Eklenti(ler)
Merhabalar kolyoz severler. 15 gündür kimse uğramamış. ilk resim kapalı balkonumda latinlerle aynı saksıdaki kolyozlarım. Son resim de salonda. Salondakilerin boyu neden bu kadar uzadı anlamadım.
|
harika görünüyorlar.
|
Yetersiz ışık alınca ; boyuna veriyor , yaprağı geç çıkarıyor . Çok güzeller ellerinize sağlık :)
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba bu da benim Yaprak Güzelim, güney pencere önünde sürekli, 1 ay içinde çok güzel büyüdü, bir ara içeri aldığımda yaprakların bir kısmı yumuşadı ve sararmaya başladı hemen geri koydum, kendine geldi.
|
Ben de yeni tohum attım, ikinci yapraklarını vermek üzereler. Büyüdüklerinde fotoğraflarını paylaşırım. Ne renk çıkacaklarını merak ediyorum. Tohumdan yetiştirmenin en güzel tarafı da bu bence...
|
babanneminde yaprak güzeli var saksıyla birlikte yaklaşık bir metre
benimki ise 15 cmden az bugün gitcem fotoğrafını çeker koyarım |
Salmon Lace Kolyoz
2 Eklenti(ler)
Salmon Lace Kolyoz
|
Multicolor Kolyoz
2 Eklenti(ler)
Multicolor Kolyoz
|
Rainbow Türünden
2 Eklenti(ler)
Rainbow
|
2 Eklenti(ler)
Buda benim yaprağı güzelim , dalından direk diktim toprağa ,bakalım nasıl gelişecek.
Müdürmün odasındaki saksıdan aldım. |
1 Eklenti(ler)
Buda müdürümün odasındaki kolyoz saksısı.
|
Kong Mosaic
3 Eklenti(ler)
Koleksiyonun nadidelerinden...
|
Fırfırlılar (Care-Free)
5 Eklenti(ler)
Fırfır yapraklı türler....
|
Wizard Mix
1 Eklenti(ler)
Wizard Mix Türünden
|
Çok güzeller güle güle büyütün.
|
Wizard Coral Sunrise
2 Eklenti(ler)
Koleksiyonun Wizard Coral Sunrise türünden....
|
Scarlet
1 Eklenti(ler)
Scarlet
|
Wizard Sunset
1 Eklenti(ler)
Wizard Sunset
|
Rainbow Türünden
1 Eklenti(ler)
Rainbow....
|
İnci Tanesi....
1 Eklenti(ler)
Koleksiyonda sadece 1 adet olan ....
|
Hepsi birbirinden güzel September82, ilgiyle takipteyim... ;) Harika bir koleksiyon olacak, hepsi tohumdan yetişme değil mi?
|
Fırfırlılardan sadece büyük olan kırmızı türün dışındakilerin hepsini tohumdan yetiştirdim.
Teşekkürler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025