![]() |
Sevgili Gül Batur ve Fatma Dündar;
Sizin küpe çiçeklerini görünce o kadar imrendim ki, bir daha yetiştirmeyeceğim dememe rağmen dün ilk gördüğüm seraya girdim ve yetişmiş bir küpe çiçeği aldım. Üzerinde şu an çiçek yok, o yüzden rengi sürpriz olacak. Ama işin kötü tarafı imrenme boyutunu aşıp icraat boyutuna geçerken gözüm o kadar kararmıştı ki, evden 7 saat uzaklıkta iş seyahatinde olduğumu ve en az 1 hafta daha eve gidemeyeceğimi unuttum. |
Alıntı:
|
İşte küpe çiçeği bu kadar baştan çıkarıcı :D
|
Küpe :))
2 Eklenti(ler)
Bugün semt pazarından aldığım küpe çiçeğim, çiçeği çok büyük çok hoşuma gitti. Bir tane açmışı vardı. Üzeri tomurcuk dolu :D
|
Merhaba dudi harika bir küpeli seçmişsin kendine,güle güle büyüt.sevgili fatma dündar ve gül baturun küpe çiçekleride çok güzel,sevgiyle büyütün,umarım kayıpsız yazı atlatırsınız.
Bu gün bende seraya gittim,begonya,petunya ve onbiray çiçekleri aldım.aslında küpe çiçeği için,gitmiştim ama elim boş döndüm.çok şanslısınız,nedense konya seralarında,böyle farklı küpe çiçeği bulunmuyor.klasik çeşitler var sadece.. |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Çok güzeller sn. Burak alkan:)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
[QUOTE=acemifüsun;794670]Sevgili burak alkan küpeleriniz çok güzel:)[/QUOTE Teşekkür ederim füsun bunlarda diger küpeliler
|
sevgili burak alkan,küpeliler tek kelimeyle HARİKA!bakım sırlarınızı açıklarsınız değil mi?
|
Sevgili burak alkan alkışları almışsın.
Ama hiç bir alkış bu güzelliklere sahip olmanın zevkiyle kıyaslanmaz. Bol çiçekli günler dilerim.:p |
Bu sezonun ilk çiçeği açtı
1 Eklenti(ler)
|
Çok zarif sevgili Oğuzhan:)
|
Çok güzel açmış. Bitki çok sağlıklı görünüyor maşallah.:)
|
Sevgili Burak alkan, Küpe çiçekleriniz muhteşem.Sanırım 6 çeşidiniz var.Hepsi harika bayıldım.Ne kadar zamandır bakıyorsunuz nasıl korudunuz bakımları hakkında bize bilgi veriniz lütfen.Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
|
Küpe çiçeği şöleni başlamış ne kadar güzel:) Sevgili burak Alkan güle güle büyütün küpe çiçeklerinizi. Bol çiçekleri olsun:)
|
Sevgili armeria, Jezebel, Sevim4,paftos, kerime,sevim.k güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgili Jezebel bu güzellere sahip olmak gerçekten çok güzel bir duygu ... Sevgili kerime 10 çeşit küpelim var çiçeklerime besin veriyorum bide çok miktarda sevgi veriyorum... Bu güzellere hayran olmamak eldemiki sevgili paftos....
|
1 Eklenti(ler)
çok güzeller maşallah, emeğinize sağlık ben de bekliyorum bakalım benimki ne zaman açacak. Gerçi ben 2-3 hafta önce almıştım :)
|
Alıntı:
Ya... çok memnun oldum, haber verdiğiniz iyi oldu :D Gerçekten çok güzeller, yazı Mersin'de mi geçiriyorlar, isterseniz bana getirin(yaylaya)serin serin yaşasınlar yavrucaklar :) |
Bir saksıda küpe çiçeklerinin yoğun olarak görünmesi için ne yapmak lazım? Benim çiçeklerim tek dalda büyüyüp biraz dal budak salıyor. Çiçekçilerde sepetlerde satılanlar çok yoğun dal budaklı.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sevgili drogonfly
Uç çeliği alma işini bende yapıyorum ama ayni saksıya dikmiyorum. Teşekkürler. |
İlk küpe çiçeğimi bugün aldım ortası mor kenarları pembe çook güzel duruyorlar şimdi forumu didik didik okuyup nasıl bakmam gerektiğini öğrenmeliyim.
Burak Alkan gerçekten küpelileriniz çok güzel benim küpeliye gösteriyim de kıskanıp bol bol açsın bir an önce :) |
Alıntı:
|
Uygulama yarın yapılacaktır. Teşekkürler.
|
Dün aldığım küpe çiçeklerim işten eve gidene kadar boyunlarını büktüler, akşam da toprağı ıslak diye su vermedim balkona gölgede kalacak bir yere koydum. Yerine alışması vakit alır mı? Çiçekci saksını değiştirme dedi ama değiştirsem daha mı iyi olur yardımcı olur musunuz?
Bu sabah işyerinin önüne ufak bi kamyonet gelip küpeli satmış herkes kapış kapış almış hem de katmerli cinsi ve tomurcuk dolu benim dün aldığımın iki katı büyüklüğündeler ama kimse beni düşünmemiş :( Yani bana nasip olmadı ama komşu küpelilerin tepe çeliklerinden çalmak niyetindeyim :) Çelik tutturabiliyor muyum denemiş olurum :) |
1 Eklenti(ler)
Uç çeliği alma konusunda kimse kimsenin aklını çelmesin lütfen.. :p Geçen sene yazılanlara uyup kelaynak kuşuna döndürdüğüm bitkilerin çiçeğini göremedim.. Zaten yazı da çıkaramadılar.. Yeni aldıklarımı olduğu gibi bıraktım.. Böyle daha mutlular.. :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten çiçek açacak olgunluğa gelmiş bir küpeden bu mevsim uç almak, çelik almak, sadece çiçeklenmeyi önler, diye düşünüyorum:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025