![]() |
2 Eklenti(ler)
Dört saksı bardağın yapraklarından bu kadar oldular. Tohum çıkarmayı sanırım yapamadım ama 😞
|
Bende pazara gelmesini bekliyorum. Dün sordum. Haftaya gelebilir dediler. Bir türlü kışı atlamadaım.
|
günaydın
3 Eklenti(ler)
Yüzümü güldürmeye devam ediyor meleklerim.
|
Maşallah çok güzel bakmışsınız.
|
Sabah sabah keyif çayı oldu bu güzellikler bana sevgili masallale;) Maşallah kırk bir kere;)
Bu kadar başarılı olduğunuza göre nasıl baktığınızı da kısacık paylaşabilir misiniz bizimle:confused: |
Memnuniyetle paylaşırım arkadaşım. Ama inanın yaptığım özel bişey yok. Salona misafir ettim onları ve sulama dışında varlıklarını unutuyorum. Dört saksıyla çıktık yola şimdi otuza yaklaştık. Yaprak çimlendirme için bu ay kaçırılmamalı. Ben birkaç gün içinde yine yaprak çimlendirmeye başlarım
|
Ay ay ay masallale.. Gloxinialarınız inanılmaz.. Bayıldım.. Ellerinize sağlık.. Renkleri de çok güzel..
|
Sayın masallale ben tuncelide görev yapıyorum internette bir sitede buldum bu menekşelerden tanesi için 20 lira istiyor kargo hariç sizce uygun mu başka yerde yok bana yardımcı olurmusumuz fiyatlarını hiç bilmiyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bulursan ve bahsettiğin fiyatlardan olursa lütfen bana da her çeşidinden al. Kargoyu yolladığın anda parasını çıkarır ve sana çok güzel bir sürpriz paketi yaparım :) |
Alıntı:
|
Sayın masallale 41 kere maşallah hepsi de çok güzeller. Ankarada çiçekçilerde 15 lira. Pahalı geldi alamadık arkadaşımla. 7 liraya bulsak bir kaç renk alırdık eminim. Çok güzel çiçekler. Çiçekçiden elimiz boş çıkmak üzdü bizi.
|
Arkadaşlar burada da geçen sene 5, bir önceki sene 3 tane 10 liradan aldım. bay tömürcek'in dediği gibi dalları çok kırılgan kargoda zarar görür mü bilmem.
Ben şeyma çiçekçilikten yumrusunu 15 nisanda KAİSER FRİEDRİCH ve TİGRİNA BLUE cinsini 6 şar liradan aldım. |
Bende Yalova'dan getirttim . İsteyen olursa özel den iletişim bilgilerini verebilirim. Kargoda yıpranmadan geliyor.
|
Sevgili Jakin sizde mersindesiniz sanırım. Burda gloksinya bulabileceğimiz nereler var biliyor musunuz
|
Alıntı:
|
Bende baytömürcek e katılıyorum aramadığım yer kalmadı buralardaki seralarda yok eğer yazarsanız hemen alacağım
|
Alıntı:
Pazardan ya da fidancından bu fiyatlara bulabilirsen lütfen al benim için. Yaprakları kargoda zarar görse bile nasıl olsa yumrusu bizde kalır :) |
Alıntı:
|
Sayın Milla ben sizin yerinize olsam Eminönüne bakardım.Ben 2-3 sene önce oradaki çiçekçilerde görmüştüm.
|
Alıntı:
|
Haftasonu migrosta görmüştüm, almayı düşünmediğim için fiyatına bakmamıştım...
|
sayın milla ben geçen hafta sonu ordaydım ama soğan şeklinde yoktu bende görmedim..
ama bi dükkan gelir dedi. eğer yapraksız isterseniz 5,90 na şeyma çiçekçilikte var ben aldım her renginden çimdi açmak üzereler yumrulu şekilde |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şeyma çiçekçilikten baktım ama bulamadım. Siz bulursanız linkini kopyalayabilir misiniz? |
sayın milla ; web sayfası yenilenme sürecinde olduğundan baya bir ürünü daha sitede değil.
O yüzden '' https://www.facebook.com/seymacicekcilikcom '' burdan irtibata geçerseniz size yardımcı olabilirler :) |
Teşekkür ederim, hemen bakıyorum.
|
Sayın Milla;
Benim gördüklerim saksıda çiçek açmış şekilde Mısır Çarşısı Çiçekçiler kapısı yanındaydı. Yumrularını da Metro, bauhaus, praktiker, koçtaş ta çiçek soğanı poşeti gibi satıyorlar. |
Gloxinia bulbs for Sale! Buy Gloxinia for only £2,95
Bu sitede çeşit ve satış var. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025