![]() |
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaslar
Onceleri,cicek acmadan once cekmis,eklemistim.Simdi ise ciceklenmis hali ile.. |
***. ben mersinde oturuyorum. iki tane bardak menekşem var. kuzularımın biri hastalandı :( çiçekleri açmadan sapları kahverengi renk aldı ve kurudu. ben menekşelerimi çoğaltmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olacak birileri vardır umarım aranızda. temin edebileceğim yer **** kişiler varmı :((( benim kuzucuklarım mor renkli. değişik renklerinide bulmak istiyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn alacakaranlık'a bir sormanizi tavsiye ederim.
Googledan şeyma çiçekçilik olarakta ararsaniz belki bulursunuz. Bilirim bir cicek arayipta bulamamanin sancisini ara ara kriz gelir insana. Bol sanslar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet halende yasiyorum o sanciyi. Episcia ariyorum ama satisi olan bi yer bulamadim. Yilmak yok ama er **** gec bulacagim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
annemde yıllar öncesi kırmızı çiçek açanı vardı. ismini bile bilmiyorduk. yaban küpelisi ismini koymuştu annem :) o kadar seri çoğalıyordu ki sıkıldı dağıttı hepsini. :) |
Bugün bauhaus a gittim rezaletti, yüzün üzerinde bardak menekşe vardı ama hepsi perişan. genel olarak da herşey kötüydü... Gitmeyi düşünenler hiç uğraşmasın...
|
uyar
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Renkleri çok güzel.
|
ben bu çiçeklere meleklerim diyorum. Çok hassas ve kırılganlar. Ama çok keyifli evde onlarla vakit geçirmek. Benim evdeki meleklerime bugün yeni kardeş melekler geliyor. Şimdi kargodalar. Dört gözle gelmelerini bekliyorum :)
|
Alıntı:
sn masallale, yaban kupelisi ismi gercekten guzel uymus. sahsen annenizin dagittigi o sansli kisilerden olmak isterdim:( saglik olsun bi sekilde bulucam ama ulkemizde cesiti fazla yok. violetbarn sitesi:confused:nde 30 kadar cesiti var. yaprak guzellikleriyle de ön plana cikiyorlar. insallah bulurum ve paylastigim gunleride gorurum. Selamlar. |
Alıntı:
sn esmus dediginiz gibi deniyecegim. koklenme saglanirsa bu donem bitene kadar yumru olusmus olucakmi acaba? degerli bilgileriniz icin tesekkurler. selamlar. |
Alıntı:
ben sizin için konyaya gittiğimde araştırırım. komşularımızda haala olduğunu biliyorum. eğer onlarda sıkılıp dağıtmadıysa size mutlaka gönderirim. bizim küpelilerimizin rengi kırmızı ve yerini sevdiğinde çiçekleri gerçekten çok iri oluyor ;) :p |
1 Eklenti(ler)
|
Sn masallale,
Sayenizde haftanin finali muthis oldu. Cok tesekkur ederim.Hersey gonlunuzce olsun. Selamlar. |
ben teşekkür ederim. sizinde herşey gönlünüzce olsun. güzellik dileyen herkezin her isteği gerçek olur umarım.
|
Alıntı:
eceyıldız arkadaşımız da büyük bir özlemle yumru arıyordu. Melekleriniz geldiğinde acaba kargo şartları nasıldı? Kaç gün sürdü ve problem oldumu? Paylaşabilirseniz sn ece yıldız'da bu güzellikleri bu sene görmüş olur. Yumrudan yetiştirmeye kalksa da bu sene zaman yetmiyecek galiba. Selamlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:( benim meleklerim ne yazıkki kargonun geç gelmesi yüzünden öldüler. canan hanım sağolsun meleklerimi o kadar güzel paketlemiş olmasına rağmen meleklerim eve geldiklerinde çok kötü durumdaydılar ki 1 haftada falan ulaştılar elime. aspirinli su yaptım ne yaptıysam önce yapraklar ın kalanları çürüdü sonra soğanlar :( oturup ağladım günlerce inanırmısınız. şimdi yana yakıla mersindeki çiçekçileri arıyorum. şimdiye kadar bir kişi elimde var **** gelme ümidi var demedi :( anlaşılan gloksinya diye diye ölüp gidecem :):( |
Alıntı:
Son gördüğümde bir hafta önce verdiğim link'te vardı irtibata geçerseniz ve otbüse vermelerini sağlarsanız hasar görmeden elinize ulaşır, sanırım deneyin belki kabul ederler Firma Profili | Maki.com.tr |
Alıntı:
inan çok üzüldüm bir ümitle senden gelecek iyi haberi bekliyordum aynı yöntemle bende getirteyim diye ama sendende üzücü haber geldi bende bu gidişle gloksinya diye diye ölecem senin gibi.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025