![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Ben de bu vesileyle daha önce saksıda şebboy yetiştirenlere şunu sorayım: 2.senesindeki şebboylarım daha hala 1 karışlar. Saksı küçük kabul ediyorum. Peki nasıl bir saksı önerirsiniz? 1,5 litrelik pet şişeyi kesip ona aktarayım mı? Dar olur ama gayet derin olur. Bahçeye dikme şansım yok. Ya da her bir fideyi 2 kiloluk yoğurt kabına dikeyim mi? |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
Benim de 2. senesinde olan şebboylarım var ve boyları bir karış bile değil. Balkonda saksıdalar bu yazin onlardan iyi bir bir performans ve çiçek bekliyorum. Saksıları da yaklaşık iki kıloluk yoğurt kabı kadar ve saksı büyüklüğünün yeterli olduğunu düşünüyorum. Benimkiler kına renginde açacak inşallah, parlak yeşil yaprakları var. Belki cinslerine göre çiçeklenme zamanı değişiyordur ? Umut fakirin ekmeği ! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sen de az kirli çıkı değilsin, sen yok musun sen? ) Ben bunun tohumunu da eklerim diye düşünüyordum, sende varmış, yok yok sende de, maaşallah Her bir saksıya bir fide mi diktin yoksa birkaç tane beraber mi aynı saksıda? Şu an birkaç ayırdığım yoğurt kabım var da, eğer her fideyi tek dikmem gerekirse biraz daha biriktirmem gerekir. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Şebboylarım. İlkini satın aldım.Mor da var ama onun resmini çekmemişim maalesef. Diğer resimde ise bir sürü minik şebboy tohumu var. Şu anda çimlendiler. Bakalım nasıl gelişim gösterecekler. Son resim ise okulumdaki çalışma. Doğa kulübündeyim okulda. Her hafta bir çiçek seçip haftanın çiçeği olarak tanıtmaya karar verdik. Hafta sonu İstiklal Marşı'nda tanıtım yaptık ve belirlenen yerlere de bu resmi astık. Öğrenciler ne kadar duyarlılık gösterirler bakacağız artık. Umarım önümüzdeki hafta içinde şebboy getirirler de okul güzelleşir ![]() Düzenleyen turkanatalay : 09-03-2014 saat 20:16 |
|
|
|
![]() |
|
|