![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
difenbahyam
selamlar ... aranıza yeni katıldım.. 2 senedir büyük bir hevesle baktığım ağacımın adının ne olduğunu öğrenmek istedim ))) biraz araçtırdım ve siteyi buldum . benim gibi bu ağacaı severek bakan insanları görünce çok sevindim . fotğraflarını göndermeye çalışacağım . bakımı konusunda yapmam gerekenler için yardımcı olursanız sevinirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
difenbahya (tropik)
merhabalar... jokerkan arkadaşın çiçeğinin aynısından bende de var. ilk aldığımda çok güzel ve ihtişamlı idi(bol yapraklı ve yemyeşil). ama sonra birer birer yaprakları sarardı. galiba bedeninden parçalar alıp çoğalttım diye.bunu yaparken zarar vermiş olabilirim. bir de çok sulamamak gerekiyormuş buradan edindiğim bilgilere göre. yucca ,massengena ve difenbahyam da var ve onlar süper.yakında fotolarını eklerim ***. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Bir de benim merak ettiğim bir konu var difenbahyalar da değişik galiba..çünkü benimkinin yaprakları bir türlü genişleyip büyümüyor. hep ebatları küçük. ve şu an 14 yapraklı hale geldi. boyuda 1 metre ama.yaprakları bu sayfadakiler gibi değil. küçük.ama olsun sağlıklı. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2010
|
Alıntı:
( |