![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-03-2009
|
Merhabalar... difimizin dibinde beyaz sinekler var.Ben ev yapımı ilaçlar bölümünde bir tarif buldum. (acı biber li olan)Deneyen var mı?Acaba bütün bitkiye mi yoksa topragamı verilecek? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım her denileni yaparsak bitkimizin ölümüne sebep olabilir,bu tür bilgilerden yararlanmak için emin olmak gertekir.Bu tür bikkilerin bakımını 467 inci mesajda detaylı olarak açıkladım.Denenmiş ve uygulaması yapılmış bir yöntemdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-03-2009
|
açıklamalarınız güzelde beyaz sineklerle ilgili bilgi yok ben bu sorunu çözmeliyim acil |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Değerli arkadaşım 1 litre suya 2cc(Durusban-4 veya folidol) buda en güzel enjektörle ölçülür püskürtme yaparak kurtulabilirsiniz. Bitkiyi önce dışarı çıkartın ve uzaktan üzerine doğru tozattırarak yapın buda en basit yıkanmış temizlenmiş boş cam sil şişesi ile olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2008
|
Bu konuda Başbahçivan'a her denilen şeyi yapmama yorumuna katılıyorum.ilaçlama işi bence tecrübe ve bilgi istiyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Yanlış ilaçlama sonucu güzelim çiçeklerimiz yok oluyor.Ben bu anlamda çiçeğimin birini kaybettim,hala çok üzülüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|