agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras)
(https)

Beğeni Düzeni1389Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-08-2007, 13:16   #14
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-09-2006
Galeri: 1
Ben teşekkür ederim ilknur aşık;

Ben de forumda bilgiye nasıl ihtiyaç duyuyorsam, az çok bilgi sahibi olduğumu düşünebildiğim konularda da bilgiyi o şekilde sunmaya çalışıyorum.

Fayda görürseniz ne mutlu bana.

Hepimizin burada buluşma amacı da bu değil mi zaten...

NOT: Bu forumdaki Her Derde Deva, Soranların Dostu, Hızır Mine Hn.'ın başlığı olan Mine Pakkaner'e soralım (Zirai danışma, bahçe tasarımı, peyzaj) konusunun 27.sayfasının 805. mesajından itibaren gardenya hakkında sorulmuş sorular ve Mine Hn'ın uzman görüşleri bulunuyor.

Forumda yazı kirliliği olmaması açısından aynen buraya kopyalayıp nakletmek yerine; okuyanlara da kolaylık olması için altı çizili kelimelere bağlantıları ekliyorum.
Orada, teknik bir uzman tarafından verilmiş yanıtlar hepimize ışık tutuyor gardenya bakımı konusunda.
Altı çizili kelimelerin üzerine fare ile gelip bir kez tıklarsanız ilgili mesaj açılacaktır.
27.sayfayı takip eden 28. ve 29.sayfalarda da parça parça devam ediyor konu: 27.sayfada mesaj numaraları 805, 806; 28.sayfada mesaj numaraları 811, 813 'bu nacizane benimdir, 815, 819 (bu mesaj çok önemlidir), 840; 29.sayfada 843, 844, 845, 847, 856 (bu da çok önemli), 858, 859 (Bu da benim ), 862 (teyit mesajıdır).

lerdemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026